Onderscheidend in instructie

Dirt om boots

Onderscheidend in instructie, dat is ons streven! Geen opleidingen verzonnen vanachter een bureau maar door mensen die met hun schoenen in de modder hebben gestaan. Mensen die gepokt en gemazeld zijn in de prehospitale hulpverlening.

Je moet wel kunnen helpen!

De tendens in de basisopleidingen tegenwoordig is dat er met name aandacht wordt besteedt aan het kunstje leren. Achtergronden zijn niet voldoende belicht en daardoor weet de hulpverlener amper nog waarom hij handelingen doet. Wij zijn van mening dat handelen vanuit begrip adequater gebeurt! Onze lesstof is dusdanig samengesteld dat de theorie ondersteunend is aan het praktisch handelen.

Hoewel we ook basis-eerstehulp cursussen aanbieden ligt onze specialiteit in de opleidingen/scholingen voor gevorderde hulpverleners. Lang niet alle gecertificeerde opleidingen bieden datgene wat u nodig heeft, wij kunnen op basis van onze kennis en ervaring een op maat ontwikkelde opleiding maken! Onze focus ligt erop hulpverleners optimaal voor te bereiden op de taken die ze moeten uitvoeren.

Waar nodig werken we samen met partners op het gebied van (brand)veiligheid, zodat we een totaalpakket kunnen leveren voor iedere wens!

 

Wilt u graag meer weten over onze opleidingen, of wilt u graag weten wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem contact op middels ons contactformulier of info@stichting-etl.nl