Specialisten in Spoedeisende Hulp

0

EHBO

EHBO op evenementen, ook wel evenementenhulpverlening, is een vak apart, het vraagt specifieke kennis en vaardigheden van de hulpverleners en de organisatie. Naast de nodige ervaring kunt u hierbij ook denken aan sportletsel, alcohol- of drugsincidenten of acute zorg, al dan niet ondersteund door (gespecialiseerde) verpleegkundigen.

Stichting Emergency Team Limburg ondersteunt sinds 2002 veel evenementen en heeft ruime ervaring op het gebied van evenementenhulpverlening. Wij kunnen de complete medische hulpverlening uit uw handen nemen, of mensen en materiaal leveren als ondersteuning aan uw eigen medisch team. Wij leveren zowel EHBO als professionele ALS diensten. We werken pro-actief, met gezonde motivatie en zijn duidelijk herkenbaar. Zo zijn uw bezoekers verzekerd van goede en professionele medische hulp.

Aan de hand van gesprekken met u of uw organisatie maakt de Coördinator Hulpverlening een risico analyse en bepaalt samen met u welke hulpverlening het beste bij uw evenement of organisatie past. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er allemaal kan gebeuren en waar u als organisatie behoefte aan heeft. Binnen Limburg kunnen wij eventueel ook advies geven bij het indienen van een gemeentelijke vergunning.

Wij zorgen voor een duidelijke offerte waarin we rekening houden met uw wensen. Daarnaast houden we ons aan het principe “afspraak is afspraak” dus er komen geen verrassingen achteraf.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.